Fantastisch resultaat: Exclusive Citty 5e op NK

Een geweldige prestatie voor de 5-jarige Exclusive Citty (CorlandxLadalcoxRamiroxJoost) tijdens de KWPN Paardendagen. In de ISAH cup is zij in de finale als 5e geëindigd. Een fantastisch resultaat. Helaas hield 1 afgevallen balk haar van de overwinning. Exclusive Citty is met deze mooie prestatie geselecteerd voor het Wereldkampioenschap voor jonge springpaarden in Lanaken. Daarmee gaat ze haar volle broer Derbyland achterna. Derbyland was vorig jaar ook succesvol tijdens de KWPN Paardendagen en op het WK in Lanaken.
Exclusive Citty is een volle zus van het Grand Prix paard Snowland en halfzus van Grand Prix paard Olano (V. Cento). Daarnaast is het 1.40m springpaard M.Titty de Laubry (V. Darco) ook een halfzus. Exclusive is een dochter van G.Citty. Zij is weer dochter van Citty, moeder van Witty Luterra C en Vitty Valente C. Zowel Citty als G.Citty staan in de top 200 van best verervende fokmerries op basis van 5 of meer nakomelingen in de sport.
De genen uit de Citty-lijn zijn op 21 augustus te koop tijdens de veulenveiling Borculo waar Jayblue Citty C geveild wordt en op 3 september tijdens de veulenveiling Midden Nederland waar Joyful Citty C geveild wordt.
Nu een foto van Olano (V. Cento) bijgevoegd. Dit is de Grand Prix springende halfbroer van Exclusive Citty.