Cense Citty CZ verkocht naar Finland tijdens Limburgse Veulenveiling

Op 27 september 2023 vond de Limburgse Veulenveiling plaats. Cense Citty (ConthargosxBerlin) is hier verkocht naar Finland. Hij gaat in de toekomst een sportcarrière tegemoet.

Parmante Citty C slaagt met mooie cijfers voor rijtest in Tsjechië

Parmante Citty C (Hardrock ZxElite Berlin) is als veulen naar een Tsjechische internationale springstal verkocht. Ze is nu 3 jaar oud en heeft onlangs een aanlegtest gedaan waar ze met prachtige cijfers geslaagd is (onder het zadel en vrijspringen). Overall scoorde ze een 8,2 met haar amazone Jana Stebelská.

Cense Citty CZ (ConthargosxBerlin) geselecteerd voor Limburgse Veulenveiling

Cense Citty CZ, zoon van Conthargos en onze Elite merrie Libren Citty C zal geveild worden tijdens de Limburgse Veulenveiling op 27 september 2023 (zie ook www.limburgseveulenveiling.nl).

Twinck Citty C (Lord PezixVingino)

Op 24 april is Twinck Citty C geboren. Deze dochter van Lord Pezi en Ditty Dante C houden we aan voor onze fokkerij en de sport.

Highlander deze zomer in Frankrijk

Highlander C (Numero UnoxVingino) komt deze zomer aan start bij verschillende wedstrijden in Frankrijk. O.a. zijn ze gestart in Deauville, Fontainebleau, Chantilly en Dinard.

Lowland Citty C (Zirocco BluexVingino) actief in USA

Cuatro Citty CZ

Dit is ons hengstveulen van 2022. Een ConthargosxBerlin. Hij is zoon van Elite-merrie Libren Citty C.

Gracia Tinte met haar amazone Alina Strehl

Alina Strehl uit Duitsland heeft alweer enige jaren Gracia Tinte C (SpartacusxLuxxBeachboy) onder het zadel. Ze springen nu op 1.25/1.30m niveau. Hierbij een prachtige foto van het duo.

Highlander 6e in de Grand Prix van Lake Placid USA

Highlander C (Numero UnoxElite Ditty Dante C) nam deel aan de wedstrijden in Lake Placid, USA. 9 juli 2022 was hij 6e in de $100k Richard M. Feldman Grand Prix met zijn amazone Heather Caristo-Williams!
De foto is gemaakt door Kindmediallc.

Even voorstellen: Cenza Citty CZ

Hierbij een foto van ons merrieveulen van dit jaar. Ze heet Cenza Citty CZ (Colorit ZxPlacidoxRamiroxJoostxAbgar), haar moeder is Vitty Valente C.