Highlander in the Grand Prix Lake Placid

Jitty Kanterra sportcarrière in Marokko

Elite merrie Jitty Kanterra C (KannanxLupicorxRamiroxJoostxAbgar) is na het krijgen van 2 veulens een mooie sportcarrière op aan het bouwen in Marokko.

Incitty C (Chacco BluexLupicor) loopt geweldige ronde in Peelbergen

Op zaterdag 29 mei 2021 liep Incitty C mee in de CSI*-wedstrijd op De Peelbergen. Onder Megan Laseur liet hij een geweldige foutloze ronde zien en kwalificeerde hij zich voor de Grand Prix finale.

Catan Citty CZ in VSN Auction eind maart

Ons fokproduct Catan Citty CZ (Chacoon BluexLupicor) heeft zich in het najaar van 2020 al goed laten zien tijdens de KWPN hengstenkeuring. In maart 2021 wordt hij geveild via VSN Auction. Catan is een zoon van Witty Luterra C en is als veulen verkocht tijdens de Limburgse Veulenveiling.

Fitty Faline C 2e in finale amateurs CSI Leipzig 1.40m

Fitty Faline C (Numero UnoxLupicor) heeft zich twee keer geplaatst in Leipzig. In het CSI voor amateurruiters in Leipzig gooide de tienjarige Numero Uno-dochter Fitty Faline C hoge ogen afgelopen weekend. Onder Georgina Atock sprong deze elite sport-merrie donderdags naar de vierde prijs in het 1.40m direct op tijd, en zondags dubbel foutloos naar de tweede plek in het klassieke 1.40m.

Kaneblue Citty C gekwalificeerd voor finale 4 jr Denemarken

Kaneblue Citty C is een Plot BluexPlacidoxRamiroxJoostxAbgar. Hij is als veulen aangekocht door VDL Stud. Nu hij 4 jaar is, is hij in eigendom van Stal Sekaer van Sonny Moisen en Gitte Dahl in Denemarken.
Gitte heeft zich met hem gekwalificeerd voor de finale van de 4-jarige springpaarden in Denemarken.

Fitty Faline C doet het goed in Oliva-Spanje

Fitty Faline C (Numero UnoxLupicor) liep eind oktober/begin november mee in diverse wedstrijden in Oliva, Spanje. Ze acteerde op 1.25-1.30-1.35 en 1.40m niveau. Ze was onder andere 2e en 4e geplaatst.

Incitty C (Chacco Blue) met Mitch Laseur

Als veulen is hij verkocht op de veiling Prinsjesdag. Incitty C (Chacco BluexLupicor) is nu succesvol op 1.10m niveau met Mitch Laseur.

Fitty Faline toont haar kwaliteiten in CSI1*

Van 25 tot en met 27 november 2017 liep Fitty Faline C (Numero UnoxLupicor) in de CSI1* wedstrijd mee in De Peelbergen. Kristine Seierstad en Faline lieten mooie parcoursen zien. In een groot deelnemersveld wisten ze zaterdag de 12e plaats te behalen.
Nog altijd ligt de focus op de opleiding van het paard en niet direct op moeten winnen. Er zijn hoge verwachtingen van deze merrie.

Cincitty C wint Longines Grand Prix Masters Beijing

Op 15 oktober 2017 heeft Henrik von Eckermann de Grand prix van Beijing gewonnen. Met de KWPN’er Cincitty C (Numero UnoxRamiro) als leenpaard reed de Zweed als enige onder de 36 seconden en bleef Lauren Hough een volle seconde voor. De derde plaats was voor Christian Ahlmann.
Henrik von Eckermann liet er in zijn barragerit geen gras over groeien. Hij liet de tienjarige Cincitty C kort draaien en snel galopperen en finishte in 35,61 seconden. Die tijd werd niet meer verbeterd. Ook niet door Lauren Hough die als laatste met de Westfaler Leonidas alles op alles zette maar op de tweede tijd van 36,95 bleef steken.