2000 Tintje (LuxxBeachboyxPion), Keur Sport, 1.73m, bruin, Verla-stam, nazaat Bintje

Tintje is altijd mijn sportpaard geweest. Tintje heeft ondanks haar springaanleg een dressuurcarrière achter de rug. Ze heeft veel prijzen gewonnen en was op 8-jarige leeftijd Z2-dressuur gekwalificeerd.

Dit paard heeft een fantastisch meewerkend karakter en komt uit een zeer goede, predikaatrijke stam. Haar moeder is Elite Preferent Prestatie, grootmoeder Keur Preferent Prestatie en overgrootmoeder Kroon Preferent Prestatie. Een fantastisch stamboekpapier. Uit deze lijn komen veel succesvolle sport- en keuringspaarden.

Grootmoeder van Tintje is de bekende merrie Bintje. Tintje is een dochter van Helleen. Helleen heeft al diverse goede sport- en keuringspaarden gebracht. Haar veulen Unexpected is geveild op de Veulenveiling Borculo.

Nakomelingen

Deze schimmel is als veulen verkocht voor sport- en fokkerij. Momenteel drachtig.

42 Fienna Tinte C V. Up to Date

Als veulen verkocht aan de spring-/opfokstal van Gerd Wieker en Silke Rodday in de buurt van Hamburg. Zij groeit voorspoedig op en heeft een mooie maat. Gezien haar ontwikkeling is ze op 2-jarige leeftijd gedekt.

Als veulen geveild op de SELL Veulenveiling. Daar is ze aangekocht door de familie Van Mierlo voor de sport. Zij hebben in het verleden Whistler gereden. Whistler is een Sheraton x Beachboy uit dezelfde lijn.

43 Helleen Tinte C V. Namelus

Dit hengstveulen is verkocht.

44 Imperio 44a Imperio